Mediabureau One4Media
Media Bureau


Uw advertentie op televisie.

Televisie is een van de grootste en effectiefste reklamemediums, maar hoe bereikt u uw doelgroep en bent u tegelijk effectiever en succesvoller dan uw concurrenten?

Als adverteerder bent u altijd op zoek naar het maximum haalbare rendement, de hoogste attentiewaarde en maximum haalbare effect op uw televisiecommercials.
Om deze doelstellingen te behalen zult u effectiever en efficiënter gebruik maken van televisiereclame dan uw concurrenten.
U concurreert als adverteerder dus niet alleen op product- en prijsniveau maar ook op kennisniveau.

Ons media-adviesbureau helpt al meer dan 25 jaar meer dan 50 landelijke adverteerders om dagelijks haar doelstellingen te behalen via o.a. televisie.

Met de opgebouwde kennis, ervaring en contacten op het gebied van spot- en non-spot advertising zullen we u heel snel van media-advies voorzien en misschien net zo belangrijk, uw media-uitingen veel scherper inkopen.
Ons doel is dat One4media zichzelf dubbel en dwars voor u terugverdient.
Een échte win-win situatie dus.

Interesse?
Mail ons dan via de contactknop of, nog beter, bel direct met onze televisiespecialist: 06-23968831.

"Mediabureau One4Media maakt het waar!"


"Waar het allemaal om draait: contacten creëren, want dat is de basis van contracten. Bereiken is een, maar beraken de “name of the game”. Dat doe je met EQ en IQ. Teun is wat dat betreft een mediamiek gevoelsmens. Doe er uw voordeel mee... Want met Teun en zijn collega’s krijg je nog meer berakend bereik. 100 % sure.

René Boender
Brain agent & auteur Great to Cool / Generatie Z / Cool is hot

Dagblad: Telegraaf Buitenreclame: JC Decaux Televisie: Nederland1 Zoekmachine: Google Radio: Q-Music Televisie: Nederland2 Dagblad: Algemeen Dagblad Social media: Facebook Televisie: Nederland3 Buitenreclame: Interbest Televisie: RTL4 Radio: Radio 538 Televisie: SBS6 Adverteren: VI Video: Youtube Adverteren: Centercom